Phuketin Suomalainen Kotikirkko vuodesta 2006 alkaen.

Kotikirkko on saanut palvella, suomenkielisiä vuodesta 2006 alkaen,  Phuketissa asuvia sekä siellä lomailevia turisteja. Pää asiassa Kata – Karon beachen alueella
Thaimaa lomakohteena tarjoaa monenlaista viihdettä, jonka vastapainoksi Kotikirkko järjestää hengellisiä tilaisuuksia joissa voit hetken hengähtää Hyvän Uutisen äärellä sanan ja musiikin merkeissä.
Kertoen Jeesuksen rakkaudesta ja muuttavasta voimasta, Kotikirkko haluaa tarjota hengellistä apua sitä tarvitseville ja etsiville.

Kotikirkon työtiimi muodostuu vapaaehtoisista eri kirkkoihin ja seurakuntiin kuuluvista lomalaisista ja pitempiäkin jaksoja Phuketissa olevista henkilöistä, jotka haluavat olla yhdessä viemässä eteenpäin Hyvää Uutista.
Toimimme yhteistyössä FIDA International ry:n kanssa

FidaIMG_3182