Taivaan Isän hommissa!

Jippii laulun sanat haastavat meitä jokaista Taivaan Isän hommiin.

Vuosien varrella on monesti pysähtynyt miettimään mitä on tullut tehtyä ja mitä voisi tehdä?

Pikkupoikana koin suurta kunnioitusta erityisesti lähetyssaarnaajia kohtaan, ja pohdin jospa joskus minäkin… Kun lähdin kokopäiväisesti Taivaan Isän hommiin, pidettiin meille perheenä lähtöjuhla Lapinlahdella josta muutimme sitten Pohjanmaalle (Teuvalle). Tilaisuudessa oli mukana Eila Mujunen veteraani lähetti joka sanoi, että te tulette lähtemään lähetys työhön. Silloin asia jäi siihen, olihan edessä uusi haasteita seurakuntatyössä. Myöhemmin kuitenkin asia nousi mieleen ja sitä monesti pohdittiin, mikä on se meidän lähetystyömme? Rukous on tietysti ollut yksi tehtävämme, sekä varoistamme antaminen. Joitakin lyhytaikaisia talkoomatkoja mm. Etiopiaan, Mongaliaan ja Venäjälle.

Muutamia vuosi sitten pohdimme että ikää alkaa olla jo niin paljon että ei kun eläkepaikkaa varmistamaan J  ja onhan se konferenssin lähetyslettu pisteessä palvelumme myös lähetystyötä. Kuitenkin Herralla oli toiset suunnitelmat, ja johdatti meidät turistityöhön Phukettiin,  lähellä ja kaukana työtä tehdään kimpassa Kenenkään ei sooloilla tarvi seurakunnassa. Jumalanvaltakunnan työ on kimppa työtä, yhteinen näky yhteinen työ. Tämä on mahdollistanut ja mahdollistaa edelleenkin menestyksen evankeliumin eteenpäin menemiselle Suomessa ja aina maan ääriin asti.

Jumalan antama näky ei ole muuttunut vuosien saatossa vaikkakin tehtävä alue ja työkenttä on muuttunut, Taivaan Isä hommissa on monenlaista tehtävää. Niin kuin seurakuntatyössä, vuosien aikana sai huomata, työtä on tehtävä kimpassa ja erikoisesti täällä olemme huomanneet sen tärkeyden. Phuketin Kotikirkon toiminnassa olemme saaneet olla yhteistyössä eri kirkko- ja seurakuntien uskovien kanssa, ja se on ollut antoisaa ja  siunattua.

Meillä on yhteinen,  Hyvä Uutinen kerrottavana kohtaamillemme ihmisille. Sanl.24:11 Pelasta ne, joita kuolemaan viedään, pysäytä ne, jotka surmapaikalle hoippuvat. Kaiken tarkoitus on saada välittämässä pelastus sanomaa hukkuville, kertoa mahdollisuudesta muutokseen.

Evankeliointi on sitä että näytän muille mitä minä omistan. Ydin on se että Jumalan ominaisuudet heijastuvat minusta, minun jokapäiväisestä elämästäni, Hänen rakkautensa, hänen vanhurskautensa, oikeudenmukaisuutensa ja hänen uskollisuutensa. Evankeliointi ei ole vain tehtävä joka suoritetaan tiettyyn aikaan päivästä, tietyssä paikassa. Se on jatkuva vuorovaikutusta ihmisten kanssa. Kun Kristuksen omistavat antavat sen näkyä elämässään, kiinnostus herää ja maaperä on valmis hyvälle siemenelle. Kristuksen läsnäolo uskovan arkielämässä tekee hänen sanoistaan merkityksellisiä.

Jokainen on tärkeä Isä meitä kantaa Rakkautta ja järkeä pyytäjälle antaa. Jokainen meistä on tärkeä kun olemme uskollisia sillä paikalla johon JUMALA on meidät tarkoittanut.
Tule mukaan sinäkin Taivaan Isän hommiin.

Siunattua  kevättä!              t. Tarvo